0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Gjykatësit dhe prokurorët publikë të cilët kanë mbushur 62 ose 64 vjet shkojnë në pension

Gjithsej 42 gjykatës dhe 10 prokurorë publikë mbi moshën 62 ose 64 vjeçare prej sot janë në pension, Siç informojnë për MIA-n nga Këshilli për prokurorë publikë dhe Këshilli i gjykatësve të Republikës së Maqedonisë së veriut, sot janë sjell vendime me të cilat është konstatuar ndërprerje e funksionit të tyre për shkak të realizimit të kushteve për pension,

Butoni Kthehu në krye
Mbylle