0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Gjykatësit dhe këshilltarët në Gjykatën Kushtetuese prioritet do tu japin lëndëve më të vjetra

- Me urdhër të kryetares së Gjykatëses Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dobrilla Kacarska, të gjithë këshilltarëve dhe gjykatësve në këtë institucion iu është thënë që prioritet t'u jepet lëndëve më të vjetra dhe të kenë kujdes në kohëzgjatjen e procedurës, ndërsa në mënyrë plotësuese para më shumë se katër muajve është kërkuar nga këshilltarët e Gjykatës  që të dorëzojnë informacione për të gjitha lëndët e pazgjidhura, ndërsa gjykatësve iu është thënë që të reagojnë te këshilltarët e Gjykatës që t'i përgatisin referatet në afat më të shkurtë, informojnë nga Gjykata Kushtetuese, prej ku sqarojnë se pikërisht pas këtyre udhëzimeve nga ana e kryetares së Gjykatës tashmë është vendosur për disa lëndë të vjetra gjatë periudhës së kaluar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle