0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Gjykata Penale përgatiti 3.500 certifikata dhe vërtetime nga evidenca penale dhe ndëshkuese për kandidatët për kryetarë dhe këshilltarë të komunave

- Gjykata Themelore Penale në Shkup gjatë 10 ditëve të kaluara, me respektimin e të gjitha afateve ligjore, arriti të përgatisë 3.500 certifikata dhe vërtetime nga evidenca penale dhe ndëshkuese, me kërkesë të të gjithë kandidatëve për anëtarë të këshillave dhe kandidatë për kryetarë të komunave nga partitë politike, koalicionet dhe grupet e zgjedhësve, të lindur në territorin e qytetit të Shkupit, ndërsa të nevojshme për pjesëmarrje në zgjedhjet e ardhshme lokale, njoftuan nga Gjykata.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle