0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKronikë SQKronikë.portal SQPolitikë SQ

Gjykata Kushtetuese njoftoi me shkrim Këshillin Gjyqësor dhe Kuvendin se në dhjetor i skadon mandati një gjyqtari tjetër

Gjykata Kushtetuese sot i ka dërguar shkresa Këshillit Gjyqësor dhe Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i njoftuar për skadimin e mandatit të gjyqtares Kushtetuese Vangelina Markudova më 7 dhjetor të vitit 2022 dhe se janë plotësuar kushtet për fillimin e procedurës për përcaktimin e  propozimit për zgjedhjen e gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle