0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniShoqëri SQ

Gjykata Administrative e anuloi vendimin e Ministrisë së Kulturës për zgjedhje të drejtorit të Qendrës për Kulturë në Strumicë

Gjykata Administrative e anuloi vendimin e Ministrisë së Kulturës për zgjedhje të drejtorit të IKQK-së "Anton Panov". Gjykata e la në fuqi padinë  e dy kandidateve të refuzuara, Jasmina Pijanmanova dhe Olivera Arizanova Mansbart dhe sipas arsyetimit të gjykimit padia është bazuar, ndërsa i padituri, Ministria e Kulturës, ka marrë vendim joligjor dhe të padrejtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle