Evropë SQEvropë.Portal SQ

Gjithnjë e më shumë emigrantë të paligjshëm arrijnë në Gjermani përmes Polonisë

Gjithnjë e më shumë rritet numri i kalimeve të paligjshëm në kufirin midis shtetit federal gjerman Brandenburg dhe Polonisë. Në gjysmën e parë të shtatorit, janë arrestuar rreth 400 të huaj të cilët u përpoqën ta kalonin kufirin ilegalisht.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle