Evropë SQEvropë.Portal SQ

Gjermania planifikon të vendosë vaksinim të obligueshëm për disa vende pune

- Qeveria e ardhshme gjermane dëshiron nga data  16 mars  vaksinat kundër koronavirusit t'i bëjë  të obligueshme për të gjithë të punësuarit në spitale, shtëpi të pleqve, te personat e pafuqishëm dhe institucionet tjra shëndetësore, sipas projekt-ligjit  në të cilin kishin mbikqyrrje  disa agjenci.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle