MIA Investigon SQPolitikë SQShoqëri SQ

Gjermani: Vala e katërt dhe gjithçka nga fillimi?

Gjermania me valën e katërt përballet me shumë pak të vaksinuar: ministri i Shëndetësisë dhe përfaqësues i mjekëve kërkojnë hapje të sërishme të qendrave për vaksinim masiv.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle