Foto SQFotoservis SQ

Gjenerali norvegjez për vizitë në Shtatmadhorinë e Armatës dhe Ministrinë e Mbrojtjes

Shefi i Shtatmadhorisë së Forcave të Armatosura të Norvegjisë, gjenerali Erik Kristofersen për vizitë në Shtatmadhorinë e Armatës dhe Ministrinë e Mbrojtjes

Butoni Kthehu në krye
Mbylle