0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQShoqëri SQ

Gjendja e sigurisë në rajonin e DPB të Radovishit është jashtëzakonisht e favorshme për sa i përket krimit, rendit dhe qetësisë publike dhe trafikut

Gjendja e sigurisë në rajonin e DPB- Radovish për vitin 2021 ka qenë jashtëzakonisht e favorshme për sa i përket krimit, rendit publik dhe trafikut, deklaruan në takimin e sotëm të punës një pjesë e kryesisë së MPB-së, Kryetari i Komunës së Radovishit dhe udhëheqësia i DPB- Radovish dhe SPB - Strumicë, pas inspektimit të objektit tërësisht të rikonstruktuar të Sektorit të Punëve të Brendshme - Radovish.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle