Gjendja e rrugëve SQ

Gjendja e rrugëve

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë, në disa vende nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje  të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle