Gjendja e rrugëve SQ

Gjendja e rrugëve

Në rrugën rajonale R1102, gjegjësisht seksioni Veles - Gradsko, për shkak të punimeve ndërtimore, pjesa në fjalë do të jetë e mbyllur për qarkullim nga data 28.09.2022, në 9 muajt e ardhshëm dhe qarkullimi do të zhvillohet sipas regjimit kohor të miratuar të komunikacionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle