Infopako SQ

Gjendja e rrugëve

Nga 18.08.2022 deri më 19.09.2022 në aksin rrugor Ohër -Resnje përmes Galiçicës për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore (asfaltim) komunikacioni është në ndërprerje midis orës 09:00 dhe 15:30.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle