Gjendja e rrugëve SQ

Gjendja e rrugëve

 Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë të thata, kumton LAMM. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje  të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle