0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Gjatë korrikut 1756 parregullsi të trafikut, 1035 më shumë se vitin e kaluar

Në rajonin e Tetovës gjatë muajit korrik 2021, policët në pesëdhjetë kontrolle të rregullta dhe të veprimit zbuluan dhe sanksionuan ligjërisht 1756 lloje të ndryshme të parregullsive, përkatësisht shkelje të trafikut ose 1035 më shumë në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, informojnë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle