0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Gërkovska – Pejçinoviq Buriq: Evropa po përballet me sfida të forta, le të qëndrojmë së bashku në mbrojtje të demokracisë dhe të drejtave të njeriut

Sfidat me të cilat ballafaqohet Evropa dhe anëtarët e Këshillit të Evropës në aspektin e demokracisë, sundimit të ligjit dhe të drejtave të njeriut, ishin temë e bisedës në takimin e sotëm në Strasburg të zëvendëskryeministres përgjegjëse për Politikat e Qeverisjes së Mirë, Slavica Grkovska me sekretaren e përgjithshme të kësaj organizate panevropiane, Marija Pejçinoviq Buriq.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle