0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Gërkovska me përfaqësues të Odës Ekonomike Amerikane: Transformimi digjital i shoqërisë është parakusht për zhvillim dhe progres ekonomik

- Transformimi digjital i shoqërisë është parakusht kryesor për zhvillim dhe progres ekonomik të shtetit dhe për këtë ai duhet të vendoset në baza të shëndosha dhe të jetë nën koordinim direkt të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Kjo ishte përfunduar në takimin e sotëm të zëvendëses të kryetarit të Qeverisë përgjegjëse për Politika për Sundim të Mirë, Sllavica Gërkovska me një delegacion të Odës Ekonomike Amerikane e përbërë nga Jelena Arsovska drejtoreshë ekzekutive, Andrej Petreski, kryetar i Komitetit për Transformim Digjital, si dhe Nikolla Lushev dhe Jordan Dimitriovski, anëtarë të Bordit të Drejtorëve të AmÇam.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle