0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Gërkovska: Liria e shprehjes dhe mbrojtja e mediave dhe gazetarëve – fusha kryesore për të cilat do të punojmë në periudhën e ardhshme me mbështetjen e KE-së dhe BE-së

Përmirësimi i kujdesit shëndetësor në burgje, ngritja e kapaciteteve për luftimin e trafikimit me qenie njerëzore në mesin e policisë, por edhe në sistemin e drejtësisë, punonjësve socialë dhe inspektorëve të punës, si dhe përforcimin e kapaciteteve në gjyqësor për liri të shprehjes, liri të mediave, mbrojtje të gazetarëve, janë disa nga fushat kyçe në të cilat ne si vend duhet të fokusohemi në periudhën e ardhshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle