0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Gërkovska-Kovaçiç: Vetëm institucionet e forta dhe efikase japin rezultate në luftën kundër krimit të organizuar

"Për t'u përballur në mënyrë efektive me rrjedhat e paligjshme financiare dhe krimin e organizuar, është e nevojshme që Maqedonia e Veriut të miratojë Ligjin për origjinën e pronës, i cili do të mundësojë konfiskimin e pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme", është përfunduar në takimin e sotëm të zëvendëskryeministres  përgjegjëse për Politika të Qeverisjes së mirë, Sllavica Gërkovska, e cila sot zhvilloi takim me një delegacion të Shoqatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) të udhëhequr nga Marina Kovaçiç, udhëheqëse e komponentit për rrjedhat ilegale financiare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle