0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Gërkovska: Jemi të fokusuar në luftimin e ekonomisë joformale dhe krijimin e masave dhe politikave për të zhdukur këtë fenomen

Ekonomia gri e minon integritetin e gjithë sistemit tonë tatimor, andaj bashkërisht jemi të fokusuar në luftën kundër ekonomisë joformale, korrupsionit dhe zbatimit të barabartë të ligjeve për të gjitha subjektet dhe qytetarët, tha zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Gërkovska në konferencën e sotme onllajn "Ekonomia joformale - shkaqet, sfidat dhe zgjidhjet e mundshme", organizuar nga Fakulteti Ekonomik - Shkup pranë UKIM dhe UNDP.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle