Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Gerasimovski: Komunikimi me qytetarët është vendimtar për sjelljen e zgjidhjeve konkrete

Kandidati për kryetar komune të komunës Qendrës nga LSDM-ja dhe koalicioni Goran Geracimovski në konferencë sotme për shtyp deklaroi se është në komunikim të vazhdueshëm të vendimeve konkrete për sfidat me të cilat përballet komuna Qendër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle