Partitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Georgievski: Do të vazhdojmë me realizimin e 400 projekteve të reja në çdo vendbanim në Gazi Babë

Kandidati për kryetar komune nga radhët e LSDM-së dhe koalicioni dhe kryetar aktual i komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski në mitingun e sontëm në Autokomandë porositi se në çdo vend të banuar në komunë, punët ndryshojnë me ritëm të shpejtuar dhe shtoi se kanë program më të mire për katër vitet e ardhshme i cili sjell të mirë për të gjithë.

Shkup, 13 tetor 2021 (MIA) – Kandidati për kryetar komune nga radhët e LSDM-së dhe koalicioni dhe kryetar aktual i komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski në mitingun e sontëm në Autokomandë porositi se në çdo vend të banuar në komunë, punët ndryshojnë me ritëm të shpejtuar dhe shtoi se kanë program më të mire për katër vitet e ardhshme i cili sjell të mirë për të gjithë.

“Gazi Babën e trashëgova me borxh prej dy miliardë eurove, arrita t’I kthejmë borxhet dhe ta mbush arkën për projekte të reja. Çdo ditë u munduan të na pengojnë, por kur nuk ia dolën këshulltarët e VMRO-DPMNE-së bënë gjithçka që të na ngadalësojnë”, tha Georgievski dhe shtoi se çdo kthim i tyre në pushtet do të thotë kthim mbrapa. fb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle