0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQTemë SQ

Gazetarët nuk mbrohen mjaftueshëm kur raportojnë nga zonat e krizës

Pajisja mbrojtëse për gazetarët e dedikuar për situata konflikti janë të një rëndësie të madhe për sigurinë e punëtorëve mediatikë. Ka vende në të cilat ndërgjegjësimi për nevojën e mbrojtjes së plotë të gazetarëve është në nivel të lartë. Megjithatë, ka edhe të tilla në të cilat punëtori mediatik raporton nga zonat e konfliktit dhe zona të tjera të rrezikut, të pambrojtura sa duhet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle