Korrespondentë MaqedoniKultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Galeria artistike Tetovë me aktivitete pesëditore me rastin e Ditës botërore të artit

Galeria artistike nga Tetova me rastin e 15 prillit, Ditës botërore të arteve këto pesë ditë duke filluar nga sot organizon më shumë aktivitete me qëllim të promovimit dhe nxitjes së kreativitetit artistik. Do të hapen pesë ekspozita në hapësira të ndryshme publike, ndërsa sot në sheshin e qytetit u prezantua ekspozita kolektive e nxënësve nga shkollat e mesme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle