0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Fushatë për të ngritur vetëdijen për rreziqet e mbajtjes dhe keqpërdorimit të armëve të vogla dhe të lehta

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) sot do të fillojnë fushatën për ngritjen e vetëdijes publike për rreziqet që rrjedhin nga mbajtja dhe keqpërdorimi i armëve të lehta dhe të lehta (AVL).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle