0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Fushatë parandaluese “Mbaj kaskë, drejto automjetin me kujdes”

Departamenti për Parandalim në SPB Shkup dhe Këshilli Republikan për Siguri në Komunikacionin Rrugor sot vazhduan në  rajonin e SP KP  Qendër, vazhduan me realizimin e aktiviteteve në kuadër të fushatës parandaluese “Mbaj helmetë, drejto automjetin me kujdes" qëllimi themelor i të cilës është pjesëmarrje e kujdesshme dhe e përgjegjshme në komunikacion me qëllim të rritjes së sigurisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle