0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë BotëShoqëri SQ

Fushatë e MRDPR bullgare për grumbullimin e ideve projektuese për bashkëpunim ndërkufitar

Ministria bullgare për Zhvillim Rajonal dhe Punë Publike (MRDPR) nis fushatë për mbledhjen e projekt ideve, të cilat që do të zbatohen në kuadër të Strategjisë së integruar territoriale (ITS) në kuadër të Programit për bashkëpunim ndërkufitar Bullgari-Republika e Maqedonisë së Veriut, që do të zbatohet në periudhën e viteve 2021-2027.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle