Shkup SQShoqëri SQ

Fshati Lisiçe e Epërme pa ujë

Konsumatorët e Lisiçes së Epërme sot do të jenë pa ujë për shkak të zbatimit të kyçësit të ujësjellësit F – 80 mm në rr. “Lisec” nr.84 kumtoi NP Ujësjellës dhe kanalizimi – Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle