Evropë SQEvropë.Portal SQKorrespondentë Botë

Franca ndjen keqardhje për “dialogun inekzistent” në NATO, por ka për qëllim të mbetet në aleancë

Shpallja për partneritet strategjik ndërmjet SHBA-së, Australisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, në dëm të marrëveshjes franceze për nëndetëse të lidhur me Kanberrën, dëshmoi për "dialog politik inekzistent në suaza të "Aleancës atlantike", vlerësoi ministrja franceze e forcave të armatosura, njëkohësisht duke bindur se Parisi ka për qëllim të mbetet në kornizat e NATO-s, lajmëroi korrespondenti i MIA-s.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle