Magazinë SQ

Foshnjat e nënave që kanë marrë kanabis mund të jenë agresiv dhe hiperaktiv

Hulumtimi që ka përfshirë 322 foshnja dhe nënat e tyre, i publikuar në "Antologjinë" e Akademisë Nacionale për Shkenca të SHBA-së,  potencon se numër gjithnjë e më i madh i grave shtatzëna e shikojnë kanabisin  si alternativë për lehtësim  të dhimbjeve dhe të përzierave. Ashtu,  studimi i këtij trendi është nga vlera vitale, konsideron prof. Jasmina L. Hard.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle