0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Forumi ekonomik: Lidhshmëria infrastrukturore kyçe për zhvillimin e rajonit, përveç vullnetit politik

- Kërkohet zgjidhje për përmirësimin e lidhshmërisë hekurudhore të Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe Shqipërisë, për të cilën mund të përpunohet program zhvillimor i përbashkët  të paraqitet para Komisionit Evropian. Në pakon për lidhshmëri më të mirë të tre shteteve është edhe mundësia të vendoset linjë me aeroplan ndërmjet Shkupit dhe Tiranës, ndërsa potencial i madh shihet edhe në intensifikimin e projekteve energjetike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle