0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Forum “Varfëria te fëmijët – të ardhurat familjare nuk janë faktori i vetëm”

"Varfëria te fëmijët në Maqedoninë e Veriut - të ardhurat familjare  nuk janë faktori i vetëm" është tema e forumit të sotëm që e organizojnë Zyra e UNICEF-it në Maqedoninë e Veriut dhe Finance Think - Instituti për hulumtime ekonomike dhe politika në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle