0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Forum: “Si të përmirësohet bashkëpunimi ndërmjet organizatave të shoqërisë civile dhe autoriteteve lokale”

Civika Mobilitas sot do ta mbajë forumin me temë "Si të përmirësohet bashkëpunimi ndërmjet organizatave të shoqërisë civile dhe autoriteteve lokale" në platformën Zum.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle