0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Forum i sigurisë në Ohër: Qasje kolektive për përgjigje të suksesshme ndaj kërcënimeve të reja të sigurisë

Të punojmë kolektivisht që të mund me sukses të përgjigjemi ndaj kërcënimeve të reja të sigurisë, ka qenë porosia dërguar nga Forumi i sigurisë në organizim të Qendrës Marshall dhe Asociacionit Alumni në Republikën e Maqedonisë së Veriut që sot u mbajt në Ohër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle