Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Fon der Lajnen – Vuçiq: Mbështetje për euro integrimet dhe fillim të ndërtimit të hekurudhës Nish-Brestovac-Leskovac të Korridorit 10

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq dhe kryetarja e Komisionit Evropian Ursula fon der Lajen afër Nishit e shënuan fillim e punëve në modernizimin dhe rehabilitimin e hekurudhës Nish-Brestovac, në hekurudhën ndërkombëtare Korridori 10 dhe morrën pjesë në nënshkrimin e marrëveshjes në mes NP “Korridoret e Serbisë” dhe konsorciumin “STRABAG AG” dhe “STRABAG” - Beograd për ndërtimin e fazës së parë nga Nish-Prishtinë "autostradës së paqes" në udhëkryqin Meroshinë-Meroshinë 1, njoftoi korrespodenti i MIA-s nga Beogradi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle