Link i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Fjalime të kryeministrit Kovaçevski dhe eurodeputetit Çuquk në konferencën BGMK 30 “Kontributi qytetar në ndërtimin e besimit, bashkësisë dhe aleancës” (drejtpërdrejtë)

- Fjalime të kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe raportuesit të Parlamentit Evropian për Maqedoninë e Veriut, Ilhan Quçuk në konferencën BGMK2030 “Kontributi qytetar në ndërtimin e besimit, bashkësisë dhe aleancës” e organizuar nga Renew Europe dhe AUE – FON.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle