0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Fjalime të Grubit dhe Shahpaskës në promovimin e platformës digjitale për persona të verbër “Hana” (drejtpërdrejtë)

Zëvendëskryeministri i parë  dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi dhe ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska e promovojnë platformën digjitale për persona të verbër “Hana” në gjuhën shqipe.

Shkup, 6 dhjetor 2021 (MIA) – Zëvendëskryeministri i parë  dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi dhe ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska e promovojnë platformën digjitale për persona të verbër “Hana” në gjuhën shqipe.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/1871629969670220/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle