0_Web_Aktuale SQEkonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQ

Fjalim i kryeministrit Zaev dhe zëvendëskryeministrit Bytyqi (drejtpërdrejtë)

- Fjalim i kryeministrit Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi në promovimin me rastin e zhvendosjes të Qendrës për Mbështetje të Përdoruesit “Filip Moris – Kombinati i Duhani Prilep” nga Athina në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle