Link i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Fjalim i Kovaçevskit në konferencën me rastin e 10 vjet Partneritet për pushtet të hapur (drejtpërdrejtë)

- Fjalimi  kryeministrit Dimitar Kovaçevski dhe të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti në konferencën për promovimin e Planit të Pestë Nacional të Veprimit për Partneritet për pushtet të hapur 2021-2023 me të cilën shënohet dhjetë vjetori i Partneritet për Pushtet të Hapur në shtet.

Shkup, 23 shkurt 2022 (MIA) – Fjalimi  kryeministrit Dimitar Kovaçevski dhe të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti në konferencën për promovimin e Planit të Pestë Nacional të Veprimit për Partneritet për pushtet të hapur 2021-2023 me të cilën shënohet dhjetë vjetori i Partneritet për Pushtet të Hapur në shtet.

Konferenca është në organizim të MSHIA, Fondacionit Shoqëri e Hapur – Maqedoni, Qendra për Komunikime Civile dhe Shoqata për Emancipim, Solidaritet dhe Barazi të Grave, të cilat në partneritet e zbatojnë projektin “Mbështetje e procesit për zbatimin dhe ndjekjen e Planit Nacional të Veprimit për partneritet për pushtet të hapur 2021-2023“.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle