Biznes SQEkonomi SQ

FIZHT: Fondi i parë hibrid investues prej 27 milionë euro do të mundësojë rritje të shpejtë dhe zhvillim të kompanive inovative vendore

Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) me mbështetjen e Ministrisë së Financave dhe Bankës Botërore e krijoi Fondin e parë hibrid investues prej 27 milion eurove. Me këtë rast sot u mbajt panel diskutimi me temë: ”Gjithçka që duhet të dini për fondin investues” në kuadër të “Javës globale të sipërmarrësish 2021” në organizmin të "Sartap Maqedoni".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle