0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

FIZHT e shpalli thirrjen “Startap 4” për të mbështetur eko sistemin startap të Maqedonisë

Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik sot e shpalli  thirrjen publike "Startap 4" me të cilën gjithsej dy milionë euro mjete financiare të pakthyeshme janë vënë në dispozicion për mbështetje të eko sistemit startap të Maqedonisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle