Biznes SQEkonomi SQShoqëri SQ

“Finance Think”: Propozim-buxheti nuk demonstron koherencë të planeve për qëndrueshmëri fiskale, investime publike dhe rritje të përshpejtuar ekonomike

Ministria e Financave e shpalli propozim-buxhetin për vitin 2022, duke e cilësuar si zhvillimor. Për herë të parë, propozim-buxheti për vitin 2022 vendoset në perspektivë afatmesme, në kuadër të tre planeve kyçe: Plani i mbështetjes së qëndrueshmërisë fiskale dhe rritjes ekonomike, Plani i investimeve publike dhe Plani i rritjes së përshpejtuar ekonomike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle