0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Finance Think: Është i nevojshëm konsolidim më i madh i shpenzimeve aktuale në mënyrë që ribalanci të mos ndikojë në proinflacion

Ribalanci i buxhetit është përgjigje ndaj krizës, por nevojitet konsolidim më i madh i shpenzimeve aktuale që të mos ndikojë në favor të inflacionit, vlerëson Finance Think dhe apelon nevojën për mjete në këtë buxhet të rreth 900 milionë euro, nga të cilat rreth 700 milionë euro deficit aktual, të përballohen kryesisht nga burime të huaja, për t'i dhënë mbështetje më të madhe rezervave valutore, kryesisht nga kreditorët koncesionar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle