0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Filloristët në lëndën e shoqërisë nga mosha më e hershme do të mësojnë për respekt mes veti, të më të rriturve, të dallimeve dhe mjedisit në të cilin jetojnë

Materiali për mësim në lëndën e shoqërisë për klasë të parë është ideuar për t’I përmbushur interesat e fëmijëve të sotëm siç janë kreativiteti, kureshtja dhe hulumtimi, thotë Glikeria Ilioska, autore e librit për klasë të parë në lëndën e shoqërisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle