0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Fillon zbatimi i Kodit të ri për menaxhim koorporues të shoqatave të listuara në Bursë

Në kuadër të projektit të përbashkët të Bursës së Maqedonisë dhe Komisionit për letra me vlerë, është miratuar Kodi për menaxhim koorporues të shoqatave të listuara, që fillon të zbatohet prej sot. Qëllimi i Kodit të ri për menaxhim koorporues është përmes zbatimit të praktikave të mira të menaxhimit koorporues të përmirësohet menaxhimi dhe kontrolli në shoqatat e listuara, të rritet transparenca në punën e tyre, të përmirësohet mënyra në të cilën shoqatat realizojnë komunikim me aksionarët dhe investuesit dhe të vendosin sisteme për mbështetje për zhvillim të suksesshëm të kompanive vendore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle