0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Fillon pastrimi i i kanalit për ujitje Radiovcë – Xhepçisht, prezent Hoxha dhe Kasami

Kanalin Radiovcë – Xhepçisht është 17 kilometra. Për gati 20 vite ky kanal nuk është pastruar asnjëherë. Në gusht të vitit 2018 u vendos gur-themeli për ndërtimin e sistemit të ri për ujitje Reçicë-Raven, që përfshin një pjesë të fushëgropës së Pollogut nga autostrada Shkup – Tetovë – Gostivar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle