0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Fillon konferenca e 14-të për pagesa dhe infrastrukturë të tregut

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Banka Qendrore e Holandës për të 14-tën herë e organizojnë Konferencën për pagesa dhe infrastrukturë të tregut, me çka vazhdon tradita për diskutim të hapur për sfidat dhe mundësitë që i sjell vala globale e digjitalizimit për shërbimet financiare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle