0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Fillon dhënia e maturës shtetërore për 15 899 kandidatë

Në orën 10:00 sot në shkollat e mesme të vendit do të fillojë dhënia e provimit të parë ekstern - Gjuhë amtare dhe letërsi nga matura shtetëror për vitin shkollor 2021/2022. Sipas të dhënave të Qendrës shtetëore të provimeve (QSHP), për testin në gjuhë maqedonase janë paraqitur 11 060, për gjuhë shqipe 4308 dhe për gjuhë turke 313 maturantë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle