Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Filloi procesi i revitalizimit të BNU “Shën Klimenti i Ohrit”

Biblioteka Nacionale dhe Universitare “Shën Klimenti i Ohrit” – thesari i të kaluarës tonë dhe të ardhmes, do të revitalizohet në pajtim me planin prej personave profesionistë, me qëllim të kthimit të dinjitetit të këtij objekti reprezentativ.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle