0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Filloi pastrimi i shëtitores së Vardarit

Në pajtim me Programin për mirëmbajtje të shtratit të lumit Vardar, degëve të tij, lumenjve Seravë, Lepenc, Treskë dhe të kanaleve të hapura në rajonin e Qytetit të Shkupit për vitin 2022, me urdhër të Qytetit, ekipe të NP "Rrugë dhe rrugica" Shkup filluan me zbatimin e aktiviteteve për pastrim të shtratit të lumit Vardar, kumtuan nga Qyteti i Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle